Voor de 4e keer organiseert sommelier Koen van Van Eccelpoel een niet te missen wijndegustatie in Pulderbos.Ondertussen is deze proeverij uitgegroeid tot een primeur-voorstelling van de gloednieuwe aanwinsten van het najaar.



Er zijn een 100-tal wijnen o.a. uit Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Spanje, Italië te proeven, ook port en dessertwijnen.

JC Boisset op bezoek in Pulderbos op 11/11
Koen Michiels : 'We kunnen u trouwens ook de aanwezigheid aankondigen van het wijnhuis JC Boisset uit Nuits-Saint-Georges (Bourgogne). Mathieu Depercenaire zal naar de Kempen afzakken om enkele sublieme wijnen van dit wijnhuis voor te stellen.

De focus zal gericht zijn op de witte Bourgognes, de grote specialiteit van wijnmaker Grégory Patriat. Deze wijnmaker wordt beschouwd als één van de grote supertalenten uit Bourgogne, genoot zijn opleiding bij Romanée-Conti en werd begin jaren 2000 aangesproken door de familie Boisset om wijnen te produceren die zich kunnen meten met de beste van de regio. Allemaal worden ze gemaakt in kleine oplagen. Absoluut te proeven dus...

Al onze medewerkers staan vrijdag vanaf 13u graag paraat om u te ontvangen. Tot dan.'

Eénmalige actie eindejaarsfeesten : voor sommige flessen 12 kopen 1 gratis.

Wanneer ? Wapenstilstand vrijdag 11 november van 13 tot 19u.
Waar ? Zaal Kempenzonen, Patrijzenlaan 30, 2242 Pulderbos, inkom 6 euro, kristallen proefglas inbegrepen.

Beluister het interview met Koen op ThalsFM 105.7 en langs Nnieuws.

Foto's archief editie 2010 met o.a. foto boven Bob Peeters, trainer van Cercle Brugge, te gast op de wijndegustatie van Koen  / ThalsFM Nnieuws.